MBS Designs and Hosting levert al sinds 2000 domeinnamen, webhosting en websites aan bedrijven en particulieren.
Het klanttevredenheidsonderzoek wat wij in 2019 hielden leverde een cijfer van 8,3 op.We onderscheiden ons met eenvoud, en bieden zo een handvol zorgvuldig samengestelde, complete kwaliteitsproducten.; registratie van domeinnamen, webhosting services, website building software, SSL certificaten, etc.

Het begin

MBS Designs and Hosting is begonnen in 2000, onze core business was het ontwerpen van websites, later kwamen daar e-commerce websites bij.
In 2003 was de vraag naar Hosting van dien aard dat wij besloten een resellers programma aan te gaan met een hosting provider, in 2014 bleek de hostingprovider niet meer te kunnen leveren wat wij onze klanten aanboden, dat gaf ons de reden een te gaan kijken naar mogelijkheden.
Dit heeft geresulteerd in het opzetten van eigen servers in een serverpark in Amsterdam.

Betrouwbaar en veilig

Ons serverpark hebben we veilig ondergebracht bij twee datacenters in Amsterdam. We monitoren ons krachtige platform 24 uur per dag zodat de websites en e-mail van onze klanten online blijven.
Onze helpdesk geeft graag antwoord op vragen over bijvoorbeeld de instellingen van je hostingpakket of het doorlinken van je domeinnaam.

Bedrijfsgegevens

  • Bedrijfsnaam: MBS Designs and Hosting
  • KvK nummer: 27250887
  • BTW nummer: NL002018461B84

Contactgegevens